Gott nytt år!

Nu börjar gästerna komma så jag hinner inte blogga! Men ni får se vad jag har på mig sen;)

God morgon

God morgon allesammans! Nu är jag verkligen redo för nyår:) Ska snart ner på stan en snabbis för fixa min fondation och en klänning. Sen blir det att fixa hela dagen, men nu måste jag springa! Puss









Finaste tjejerna:)

Fina, bruna och helt underbara;)

HD i Aftonbladet

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article8346660.ab

Hollywood Dolls


http://www.beyondwhite.se/tandblekning_sv/index

Kolla in på Beyond-kliniken och få ett lysande vitt leende, som oss:)

Datorn lever

Hej å hå och god fortsättning! Nu är min dator tillbaka så nu ska jag blogga! Hoppas alla har haft en underbar jul, för det har jag. På något vis är jag stressad trots att det är lov, under jul så måste vi åka runt i hela Sverige. Men nu är jag hemma och försöker styra upp livet lite. Jag fick så extremt fina julklappar i jul och jag skäms lite haha! Bland annat skidor, hudvårdsprodukter, kläder, väskor m.m. Jag ska visa upp det i bloggen snart, måste bara samla ihop alla först:D Här kommer lite bilder!
Ses i dimman

O.P.I

Nagellacket

Rekommenderar verkligen nagellacks märket O.P.I! Håller länge med täta fina glitterkorn:) Finns även i lite mörkare vinröd som jag förmodligen också kommer köpa!

Dör i kylan!

Å puuuuh vad kallt det är! Jag kan knappt vara ute i en sekund utan att näsborrarna fryser igen. Det är 28- i västerås, helt sjukt. Nu är jag inomhus som tur är och har precis målat naglarna. Idag har jag övningskört, julshoppat, hihi till mig själv också:) Jag köpte ett jättefint grönt nagellack från O.P.I.

Här kommer dagens outfit:


Tröja: JC Linne: Indiska Byxor: ACNE Skor: Vagabond

Popcorn

Mumms! Nu har jag ätit en hel skål själv med popcorn:) Haha paltkoma och måste sova<3

Äntligen julstämning!

Äntligen har jag fått känna av julstämningen! Idag hade jag körteoriprovet, attans vad bra det gick, 63 av 65! Men jag har ju fortfarande uppkörningen kvar vilket jag tycker är mest läskigt. Jag har i alla fall vart en solstråle idag och gått runt på stan och köpt världens bästa julklappar;) Jag tycker det är så himla roligt, fast bara om det blir bra grejer såklart.

Snart kommer min kära vän över på en fika, hon ska låna skor också eftersom dom har sin sista julbal nu, vilket jag är jätte avundsjuk på! Men, men, man kan ju inte få allt här i livet haha!







Ikväll måste jag även färga hår och ögonbryn! Håret blir mörkt på vintern men inte ögonbrynen. Kan det inte vara tvärtom?

Julbord

Å äntligen kväll:) Nu ska jag hoppa i sängen och verkligen njuta av lite sömn. Igår var jag på julbord med massa gamla vänner från Rytmus! Det blev en helkväll med god mat, snökrig, bastu och mysigt sällskap. MEn idag har jag bara pluggat hehe. Sorry för kort inlägg men sussa söt!






Dans och mingel

God fredgaskväll:) Nu är jag hemma i västerås efter några intensiva dagar i sthlm. Det har vart mingel med the voice, dansrep och plugg i skolan! Men nu är jag hemma och kopplar av lite. Här kommer lite bilder från gårdagen!



















Love C

Hollywood dolls, mingel med THE VOICE

Vi har officiellt bytt namn till HOLLYWOOD DOLLS
Jag och Natasha innan:)

Tips

Dagens dyra tips! Extremt vacker ring från Thomas Sabo! Finns säkert fina kopior men det är värt att önska sig.

Bred Änglaring 3390:-

Check this out!

Grenade Bruno Mars

http://www.youtube.com/watch?v=tkuoRGig4Cs&translated=1

Morgondagens schema

Japp snart slut på denna dag! Tiden går snabbt när man har kul, eller inte:) Idag har jag mestadels pluggat och ätit massor med mat! Haha så blir det när jag är hemma, pendlar mellan att äta och plugga!

I morgon blir det en allt mer händelserik dag! Först blir det skola fast bara en lektion, sen ska jag iväg och träna på friskis och sedan dansrep med tjejgruppen. Ska bil skönt med en dag med mycket träning, dock har jag träningsverk sen igår. Men man ska ju träna "bort" träningsverkan så det blir perfekt.

Men nu måste jag sova! Puss på er

Vinterland

Njuter lite av att kolla på de här bilderna! Jag tog dessa bilder för cirka ett år sedan.










Jag önskar mig ett nytt objektiv i julklapp eftersom jag nu har ett standardobjektiv! Önskar mig ett fast, hör du det jultomten ;)

Pride

Kärleken i livet



Peace and love

Checklistan

Japp nu har jag en checklista! Idag kan jag bock av några grejer:) Gemu-prov- Check! ARL-uppgift- Check! Tränat- Check

Dock har jag det här kvar
Träna mer
Körteoriprov
Uppkörning
Svenska uppgift
Köpa julklappar
Träna dans och sång



Vinter i Polen



Mina fina humanity smycken

Espresso

Espresso och plugg! Mums :) Glad lucia på eder alla! Tränar även lite dans, det var så himla roligt igår på dansrepet med tjejgruppen har dock ont i nacken, hehe

GEMUUUU

Gehörs- och musiklära är tråkigt!


Fina härliga bränna

Sitter här och längtar tillbaka till att vara brun

Glöm inte att gå in och rösta: http://www.werun.se/blogg/popdrommen/?p=1600

Check this out!

http://www.werun.se/blogg/popdrommen/?p=1600

Kolla in bloggen popdrömmen! Det är Niklas som är nominerad till Moste Wanted på Spotlife! Gå in och rösta

Såhär beskriver han sin blogg:

Popdrömmen är en blogg om hur det är att jobba på Sveriges största skivbolag. Jag kommer att ta er med backstage i musikbranschen, där jag gör allt från att träffar artister och hänga på videoinspelningar till att följa med in i studion och gå på konserter. Och naturligtvis tipsa om en massa bra musik!



God natt

Nu har jag vart duktig! Suttit och pluggat körteori två timmar nu:) I morgon blir det dans med tjejgruppen, det är en kille som heter Alex som gjort koreografi till vår låt. Det ska verkligen bli skitkul dock måste jag åka buss för att komma till Sthlm eftersom första tåget inte går förens kl 10:00!!

God natt allesammans hoppas ni haft en bra lördagskväll



Fika

Var nyss å fikade på espresso house:) Kaffe är livet<3





Kavajs: TopShop Byxor: Nudie Skor: Scorett och sen skärp: MQ

Ny duschad

Nu har precis duschat, sitter och myser framför HIMYM med mackor och té! Bästa lördagar!


Idoltjejerna

Igår var två av tjejerna i GPG med i idolfinalen och dansade! Så duktiga tjejer, de går just nu på balettakademien. Kolla in snyggingarna



Grönt inlägg!

Godmorgon:) Hihi vaknade ganska sent idag, men jag tyckte att jag var värd en sovmorgon! Fast jag vet egentligen inte varför jag unnade mig det haha. Men men snart ska jag ut och köra lite sen blir det att ta en mysig  fika på espresso house!













Fina grejer va:)

Tjejmiddag

Hej allesammans! Kul att det är så många som börjat följa min blogg:) Ursäkta att det blir lite ojämnt med inlägg men eftersom jag pendlar blir det svårt att få tag i en dator! I alla fall så ska jag snart gå på tjejmiddag, ska verkligen bli jätte kul för det var så länge sen jag träffade dessa tjejer. I morse så var jag och tog ut min p-stav! Det gjorde väldans ont men som tur var fick jag massa bedövning haha! Det kommer som tur är läka snabbt. Nu måste jag springa




Dr

Godkväll! Nu är jag äntligen hemma efter några långa dagar(2)! :) idag så var jag på min pappas bros doktorsexamen i matte. Kul, kul, men nu är jag hemma! Jag har vart duktig och tränat både onsdag och torsdag, i onsdags var jag på spin/medel 75! Jag var så trött att jag trodde att jag skulle spy haha! Det var verkligen en upplevelse:) Idag blev det gym, dock inte så effektivt. I morgon ska jag i alla fall till läkaren och ta ut min p-stav:P Det kommer nog göra ont! Önska mig lycka till<3





ursäkta mitt stökiga rum:)



Mumsfillibabba och godnatt :D

Grodan

Hahahah hittade jätte fina bilder på mig i Lilie blogg! LilieBiskopsotter.blogg.se Det var när vi fotograferade våra bilder till bloggarna och sådär. Jag ser ju verkligen ut som en groda;D

Under förvandlingen



Efter



Skönheten och odjuret<3

Re:Jewelry R

Godkväll! Hoppas alla har haft en jätte bra tisdag:) Jag har kanske inte vart så produktiv men jag var alldeles nyss ute och körde. Jag hann i alla fall med en jätte mysig fika, med min vän Brita. Vi hade inte träffas på jätte länge så vi hade mycket att ta igen. Hon visade också sitt nya UF-företag. Det var så mycket snygga smycken och jag köpte två! Fast jag fick bara det ena eftersom det skulle göra en till i rätt storlek. Deras idé är att återvinna gamla smycken till nya, miljövänligt och snyggt! Det kan ju inte bli bättre:)

Så jag rekommenderar att ni går in och kollar deras facebook grupp. Tyvärr kommer det dröja lite innan smyckena kommer upp men var tålmodiga. Ni får en lite förhandsvisning av mig här i bloggen.

http://www.facebook.com/pages/Re-Jewelry-UF/129153770475771?v=wall









Dumma bilden ville inte vrida sig!

Puss puss

Ledig!

Wihooo idag är jag ledig! haha jag kom på det igår kväll! Å vad härligt, jag har precis ätit frukost och solen skiner. Jag ska alldeles strax börja plugga lite körteori:) Men först njuta lite till!



Check this out!

http://www​.google.se​/imgres?im​gurl=http:​//www.weru​n.se/blogg​/popdromme​n/wp-conte​nt/uploads​/2010/11/g​pg.jpg​&imgre​furl=http:​//www.weru​n.se/blogg​/popdromme​n/%3Fp%3D1​151&us​g=__2nARVt​p2M2rSnDkm​svqVGVYLe-​o=&h=3​35&w=5​00&sz=​145&hl​=sv&st​art=2&​zoom=1​&um=1​&itbs=​1&tbni​d=2bC7SEEg​SYBrWM:​&tbnh=​87&tbn​w=130&​prev=/imag​es%3Fq%3DG​UILTY%2BPL​EASURE%2BG​IRLS%26um%​3D1%26hl%3​Dsv%26tbs%​3Disch:1

Tips

Halloj! Jag kom på att jag kan börja med olika tips här i bloggen! Ni får gärna skriva till mig om ni har några förslag på vad jag ska skriva om. Vi får se jag kanske inte har så mycket tips men kan ju alltid försöka! Här kommer dagens.




Den brun/beiga kappan. Jag personligen tycker att det är ett måste i garderoben! När jag letar efter en kappa så försöker jag hitta en så neutral som möjligt. En kappa med mycket former och sömmar kan lätt bidra till en "tantigare" struktur. Självklart inte i alla fallen. Färger är väldigt lätt kombinerad och sen så tycker jag att den passar lika bra till vardags som fest!


Här Kate Moss med den beiga kappen!

Typisk måndag!

Hallå! Å idag har vart en typisk måndag, det betyder att jag inte har haft någon musiklektion över huvud taget! Men men jag hade en PA-redovisning som gick bra, ganska flummig haha! Jag hoppade över min träning idag eftersom jag ska ut och övningsköra med pappsen, skit tråkigt men jag hinner verkligen inte med allting just nu. Hoppas ni har haft en bra dag<3 Nu ska jag äta pannkakor, JIPPI!

Musikvideo

Här kommer en roligt julvideo som en av tjejerna i gruppen är med och dansar i.
Hennes blogg: Idawargs.se

Bo Kaspers!

Godkväll allesammans! Nu har jag äntligen tid till att blogga lite, har vart så himla seg idag så har nästan bara legat å läst tills nu. Det blev en galen kväll igår, men nu har jag återhämtat mig! Vi hade avskedsfest för vår chef som nu ska byta jobb.

Idag har jag i alla fall pluggat lite, ätit god middag hos min syster och sen gick vi på Bo Kaspers! Å det var så bra, när jag ser så pass duktiga människor vill jag inget annat än att spela musik. Jag var också så faschinerad över att Bo var så söt, han sprang runt och hälsade på folk i publiken och verkade uppskatta alla som kom och kolla.

Men nu ska jag plugga lite:) Puss å kram
Avskedsfesten

Bo Sundström

Godnatt/C

Julstädning och pepparkakor

ÅÅ så mysigt jag har det nu! Jag har precis städat rummet, ställt en gran på balkongen m.m. Jag har också snott min syster skrivbordslampa vilket förgyllde min dag haha. Jag har verkligen behövt en länge! Jag har bakat pepparkakor med mamma också! Jag har dock lite dålig fantasi men jag gjorde i alla fall massa gubbar och tanter som skulle symbolisera min familj!
Såhär ser jag ut nu osminkad och fräsch haha!
Mina fina pepparkakor:)

Nystädat! Tyvärr syns inte min high techgran, men den står där!

Puss på er/C

Lördag

Hej å hallå! Nu har jag vaknat och ätit frukost, det var så extremt skönt med sovmorgon:) Det blev ganska sent igår kväll för vi gick till en bar efter konserten och middagen. Men här kommer lite biler från igår! Ursäkta att bilderna är lite mörka.

Men nu ska jag plugga lite:) Ha en skön lördag<3
Julkonserten igår:) Jag var lika klädd som de som sjöng haha!
Bilder från middagen
Fick mysfrukost i morse:) Det bästa med lördagar!

Möte

Möte, möte, möte:) Min dag började med att jag hade försovit mig, som tur är hinner jag till tåget och i tid till mötet haha! När jag kom fram fick jag en jättegod kaffe, som alltid när man kommer dit! Det var jättekul att träffa alla tjejerna igen och vi hade ett lyckat möte fast det lite mindre bra nyheterna.

Sen var det bara att springa iväg till skolan och ha en lektion och sedan lämna in projektarbetet. Det är så otroligt skönt att vara klar med det nu! Nu kan jag verkligen njuta av min fredag då jag ska på både konsert och middag!
Jag med min fina nya kavaj från HM
Snygga Ida Warg kolla även in hennes blogg Idawargs.se
Haha kanske inte världens vackraste bild! Men mysig
Såhär ser jag ut ikväll! Pussar<3

Möte

Nu sitter jag och har telefonmöte med tjejgruppen:) Det har vart en lång dag som slutade med ett sånguppspel! Det gick bra men nu är jag helt slut! I morgon blir det i alla fall träning igen. Det har vart så himla mycket den här veckan så jag har inte hunnit.

Men snart ska jag sova! Puss


Love C

Välkommen

Hej alla söta! Välkommen till min nya blogg:) Som ni förstår så gillar jag verkligen grön och är även den gröna tjej i gruppen GPG!

RSS 2.0